Kampanj: Utbildning 2018   


Utbildning är viktigt. Det skapar förutsättningar för barn och unga att påverka sina liv och sin framtid i rätt riktning. I de länder Hjärta till Hjärta arbetar lever många barn och unga i fattiga och utsatta familjer och områden. Hjärta till Hjärta stöder därför flera skolrelaterade projekt: after school, studiestöd till gymnasieungdomar, alfabetiseringskurser etc. 

“Jag heter Maria och kommer från en familj med fyra barn. Vår pappa dog för 2,5 år sedan och min mamma fick ensam ta hand om mig, min syster och mina små tvillingbröder. Enda försörjning bestod av ett mindre barnbidrag och en liten summa i änkepension efter vår far.
För att kunna försörja oss har mamma har tvingats resa till Spanien för säsongsarbete på en jordgubbsodling. Genom två studiekamrater fick jag höra talas om det studiestöd som Hjärta till Hjärta erbjuder. Jag ansökte om stöd för att kunna gå färdigt gymnasieprogrammet med livsmedelsteknisk inriktning. Jag blev oerhört glad när min ansökan beviljades och jag kan verkligen säga att det har betytt väldigt mycket för mig.
Efter gymnasiet har rektorn rekommenderat mig för en collegeutbildning på 1,5 år som leder till arbete inom livsmedelsindustrin.

Tack för Ert stöd
/Maria 
- student i gymnasieprogrammet, Pitesti, Rumänien”


Var med och satsa på framtiden, ge en gåva till kampanjen "Utbildning 2018".

Tack för Din gåva <3

 

 

 

 

 

Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Adress: Box 1235, 581 12 Linköping     Telefon: 013-12 46 11     Fax: 013-13 78 05     Mail: info@hearttoheart.se     Plusgiro: 90 07 85-7