CBR Albanien - Rehab   


Din gåva blir till rehabilitering & sjukgymnastik för människor i Albanien! 

Community Based Rehabilitation är ett projekt där barn, ungdomar & vuxna med olika typer av funktionsnedsättningar får hembesök och hjälp med sjukgymnastik och annan rehabilitering.  

Fördomarna och okunskapen är stor i landet när det gäller funktionsnedsättningar och många har aldrig hört talas om vare sig hjälpmedel eller rehabilitering. Resultatet har inte låtit vänta på sig och hälsan och livskvaliteten har förbättrats för många av de som får sjukgymnastik och träning genom CBR. Bara en sådan sak som att en person som inte har kunnat ta sig utanför dörren på flera år efter en tids träning med sjukgymnastassistent och enkelt hjälpmedel nu kan gå ut på egen hand, andas frisk luft, träffa människor, vara en del av samhället - en mycket stor viktig förändring för en människas välbefinnande! Vi vill vara med och se attitydförändringar och minska utanförskapet för personer med funktionsnedsättningar. 

Använd dig av den gröna knappen om Du vill ge ett bidrag. Den blå knappen kan Du använda om Du vill skapa en egen insamling till projektet t ex när Du firar högtidsdag eller bara för att Du vill! 

Tack för att Du är med och gör skillnad!

 

 

 Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

 

 

 


Adress: Box 1235, 581 12 Linköping     Telefon: 013-12 46 11     Mail: info@hearttoheart.se     Bankgiro: 900-7857