Julkampanj 2017   


En jul att minnas

De flesta av oss förknippar julen med speciella minnen, händelser, dofter, personer och naturligtvis julklappar. Jag minns julfotograferingen då oftast både fars och morbrors Instamaticblixtar vägrade fungera… Och på hemvägen tävlade jag med systern om vem som såg flest tända julgranar.

Hjärta till Hjärta vill ge barnen i våra projekt en jul att minnas. I vintras mötte jag en tacksam förälder som följde sin son till skolprojektet i Rumänien. Men ytterligare 3 barn fanns kvar hemma eftersom de saknade skor… Vill Du ge dem en jul att minnas?

Din gåva till vår julkampanj betyder så mycket! Tusentals ryska barn kommer att få en julklapp med en personlig hälsning från sina
föräldrar som avtjänar långa fängelsestraff. Barnen på familjehemmet i Albanien får uppleva en riktig jul. I Lettland kommer ”jultomten” med matpaket till fattiga familjer. I Rumänien och Bulgarien kommer barn att få julklappar för första gången någonsin.

Planeringen är i full gång och Din gåva till julkampanjen blir en jul att minnas för många barn med eller utan familj.

Tack & God jul
Anders Holmefur
direktor

Allt ev. överskott tillfaller ubildningsprojekten.

 


Adress: Box 1235, 581 12 Linköping     Telefon: 013-12 46 11     Fax: 013-13 78 05     Mail: info@hearttoheart.se     Plusgiro: 90 07 85-7